Cfarë është GPSOB Tracking ?!

   Kompania jonë ju ndihmon në gjurmimin e makinës tuaj.Ne kemi tarifat mujore më të ulta në treg.Mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet emailit ose nëpërmjet celularit.
   GPSOB Tracking ju krijon mundësinë e menaxhimit të mjeteve në kompaninë tuaj dhe mjeteve tuaja personale.Ne ju ofrojmë teknologjinë më të fundit GPS në mënyrë që të monitoroni mjetet tuaja në cdo moment.
   Ndërfaqja e vëzhgimit të mjeteve është mjaft e lehtë për tu përdorur nga cdokush.Ka harta me rezolucion të lartë,ju mundëson gjetjen e mjeteve në kohë reale,marrjen e alarmeve,të merrni raporte të ndryshme si dhe të shikoni ditë të ndryshme se ku ka qënë mjeti juaj.
   Për ata të cilët dëshirojnë një sistem gjurmimi i cili i jep raporte të detajuara,koordinata të sakta dhe më shumë,atëhere jeni në vëndin e duhur!